Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила рідкісний сімейний кадр з коханим чоловіком, позуючи в затишній домашній обстановці і закликаючи прихильників зайвий раз не виходити на вулицю у зв'язку з карантином через коронавірус COVID-19. Так, артистка показала, чим зіркова пара займається на самоізоляції, заставши Меладзе за написанням нової музики.

"А ви чим займаєтеся ?)
@meladzemusic 🖤
#самоізоляція", - поцікавилася у шанувальників Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "Які ж ви щасливі❤️ Щастя вам і побільше здоров'я, а найголовніше взаєморозуміння і любові ❤️", "Шикарне проведення часу в карантині!
Чекаємо нових хітів 👏👏👏👏👏", "Бомбічне відео і космічна мелодія!💕👏", "А якими очима дивиться😍", "Яка тепла посмішка і внутрішній світ😍🙏🏻🙏🏻", "😂😂😂😂 у Костянтина класне почуття гумору ю👏👍", "Яке цікаве відео, Вірочка захоплююся вашою парою!!! 💓💓💓💓💓💓💓💓", "Для любоъ Віри Костянтин зробив ексклюзивний концерт))💜💜💜 музика любові ❤️", "Я теж дурницями займаюся😂 Костянтин кращий 😍 Там , швидше за все , новий хіт створюється 😁".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше