Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість виставила яскравий ролик, звабливо танцюючи на камеру під час карантину через коронавірус COVID-19 і закликаючи прихильників сидіти вдома. Так, артистка скориставшись популярним серед зірок шоу-бізнесу додатком TikTok, пластично рухаючись під ритмічний трек. Зіркова красуня позувала в міні-топі білого кольору і спортивних штанях, демонструючи струнку фігуру.

Карантин блін 🤪
, - кумедно підписала ролик Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "найстильніша ікона стилю 🔥", "Прекрасна❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍", "За цей карантин у тебе більше відео ТикТок і прямих ефірів, ніж у житті😂❤️ Це нереально круто🔥", "На карантині рятує тільки тікток. Вся надія тільки на нього❤️😂", "Дуже круто станцювала❤️", "Ікона стилю😍. Найкраща❤️", "Люблю дуже 😻💞😘", "Крута 😍❤️🔥🔥🔥", "Класна! 😍😍❤️", "Неймовірна ❤️", "Ікона стилю ♥️".

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.