Вже найближчим часом вийде новий випуск шоу “Голос країни”. Анонс вже з'явився у фан-акаунті журі шоу Дана Балана і Тіни Кароль. Проте тизер вийшов дуже неоднозначним. Мало того, що Дано ніжно пригорнув Тіну, і його не зупинив карантин... На ньому видно, як Дан Балан тепло обіймається з Павлом Табаковим і щось дуже тепло говорить йому, на що публіка в залі реагує бурхливим сплеском емоцій.

У соціальних мережах ролик обговорюється дуже бурхливо. Деякі запідозрили Дана і Павла в нетрадиційної орієнтації! Інші закликають до здорового глузду і нагадують, що Балан не був запідозрений ні в чому подібному, а Табаков і зовсім одружений. Розчути, що саме вони говорять один одному, не вдалося, тому складно зрозуміти, що ж саме так завело публіку в залі.


до Речі, виник ще один цікавий питання з приводу масовки в залі. Звідки вона взялася під час епідемії коронавіруса, коли масові заходи по країні заборонені, і не можна збиратися більш ніж по 10 чоловік? Мабуть, всі відповіді ми отримаємо тільки після виходу чергового випуску шоу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфи в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.