Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила несподіване фото, позуючи в білосніжній весільній сукні і з фатою на голові. Так, 44-річна артистка заінтригувала фанатів радісною подією, адже тримає своє життя за сімома замками, однак зазначає, що коханий у неї все ж є. Деякі фолловери також припустили, що ніжний образ зіркова красуня приміряла в рамках шоу "Ліга Сміху". Варто зазначити, що Наталія офіційно була одружена лише раз - у 2004 році вона зіграла весілля з бізнесменом Дмитром Чалим, проте їх шлюб тривав менше року.

"Весілля в ефірі 1+1.
Як Вам?
Хто дивився?", - поділилася емоціями Могилевська. Фолловери не пройшли повз, висловлюючи численні здогади: "Я рада за вас, що знайшли свою половину. Але якщо це пісня або кліп, то теж не погано. Але хочеться, що б ваше особисте весілля було. 💖", "Наталочка Ви сама чарівність 🤗😘Любові Вам 💋❤️Все життя Вами захоплююся 👍", "Що за весілля?", "Вам дуже личить це вбрання😍😍😍", "Ваааааааааууу, яка ви красива!💖💖💖Вам дуже йде ця сукня!)", "Щастя і любові", "Ви під вінець?", "Така зворушлива, неймовірна!!", "Гарна, як весна!😃😃".

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".