Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала архівне фото в бікіні, позуючи на райському грецькому острові Міконос. Так, артистка продемонструвала спокусливі форми на тлі блакитної води, яхт і гір, зізнавшись, що якщо б не карантин через коронавірус COVID-19, зустріла весну інакше, наприклад, в Лос-Анджелесі або більш теплому місці.

Якщо б ти міг вибрати, де провести карантин? Яке місто було б? Я б на Міконосі або Лос Анджелесі, а ти?
, - поділилася емоціями Сєдокова. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки кардинально розділилися: "А яка різниця в якому місті вдома сидіти?😂 Хоч на Місяці 😂", "Мені і вдома добре, лише б ніхто не хворів і все в економіці налагодилося! Не хворійте !", "А яка різниця ?! Все одно з дому не вийдеш 😂", "А гроші любите заробляти в Росії ...а самі біжіте у гарне життя", "Дуй у лос Анджелес і у нью Йорк заскочи", "А чо не в рашці рідній?", "Неймовірно красиво ❤️😍🔥", "Попа у тебе красива".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.