Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Час і Скло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала кумедне фото, на якому позує в незвичайному спортивному образі.

Як видно, Надя відображена у цікавій локації, вона щось підстелили і сіла, спершись на штатив. На ній чорні лосини в облипку з прозорими вставками, а також яскрава кольорова спортивна кофта, при цьому в одній руці співачка тримає кросівок. Її волосся розпущене і красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж, вона млосно дивиться в камеру. У підписі до фото Дорофєєва написала: "Я тут трохи посиджу, відпочину від вчорашнього "прямого карантину", а ви розкажіть, як вам ефірчик". Фанати тут же кинулися обговорювати нову публікацію зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.