Українська телеведуча і письменниця Ольга Фреймут повідомила про смерть свого духівника отця Василя Репіньовського. За її словами, священник був її наставником та порадником у дуже багатьох аспектах життя, й навіть у свій час переконав Ольгу не йти у монастир.

Допис про сумну подію Фреймут розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Сьогодні, у світле свято Вербної неділі, пішов із життя мій духовний наставник, от. Василь Репіньовський. Мої душевні сили та принципи, наповнення та віра - це все від Нього. Златине Перше Причастя, Новосілля, великі та дрібні події мого життя - були з благословення от. Василя", - йде мова у повідомленні.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Фреймут зазначає визначну роль священника у її житті. "У дитинстві я дуже хотіла в монастир. Перед уроками встигала на щоденні літургії. Але от. Василь порадив мені служити Богові по-іншому, Він бачив моє покликання. Завжди підтримував і молився... Він святий, я це знаю, лише шкодую, що так і не встигла попрощатися", - написала відома телеведуча.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Про причину смерті отця Василя Фреймут не написала.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ольга Фреймут показала тисячам українців, що робити з ложечкою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Фреймут закинула ревізії і пішла у викладачі в розпал карантину – "Це доречно зараз?"

Також "Знай.ua" писав, що Скандальна Фреймут показала українцям свою оселю "кохання".