Українська співачка і акторка Аліна Гросу, як і інші зірки, карантин проводить вдома, насолоджуючись сімейними турботами. Артистка почала експериментувати на кухні і ділиться рецептами з підписниками в Instagram.

В інтерв'ю Знай.uа Гросу розповіла, як вона контролює себе в їжі.

"Я готую для чоловіка сама, а от собі окремо замовляю їжу, де 1000 калорій в день, щоб не переїдати і, не дай Бог, не розповніти під час карантину. Хоча бувають моменти, коли ця їжа набридає і дуже хочеться з'їсти те, що сама готую", - з посмішкою зізналася співачка.

Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/
Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/

Аліна повідомила, що адаптувалася до домашньої ізоляції швидко, але сумує за звичайним робочим ритмом.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Спочатку було нормально, - зазначила вона. - Я давно не сиділа вдома і насолоджувалася "затишшям". Зараз стало складніше, тому що з усіма домашніми справами я вже повністю розібралася — і дуже хочеться рухатися, працювати, чогось нового. Розпорядок дня змінився: почала більше готувати, завела кулінарний блог, стала більше часу проводити з сім'єю, що, звичайно, позначається тільки в плюс. Хоч і кажуть, що карантин для багатьох родин став проблемою, але все ж для інших — відкрив нове дихання у стосунках".

Артистка зізналася, що завжди була залежна від роботи. Вдома вона продовжує займатися творчістю, але є невеликі нюанси.

"На чомусь одному складно зупинитися, коли це займає тривалий період часу, і ти просто не знаєш, коли це скінчиться. Тому — і робота, і натхнення, і перегляди чогось нового. Творчістю, звичайно, завжди можна займатися вдома, хоча домашній режим — це, швидше, "заявка" на творчість, бо хочеш її удосконалити, але не все виходить вдома. Хоча карантин показав, що проводити прямі ефіри, спілкуватися з радіо, записувати пісні можна абсолютно спокійно в домашньому режимі", - пояснила зірка.

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу розповіла, від яких звичок їй довелося відмовитися в період домашньої ізоляції.

Також читайте, як Полякова, Коляденко, Могилевська, Сумська, Гросу привітали Ірину Білик з ювілеєм.

Нагадаємо, знаменитий український фешн-фотограф Соня Плакидюк розповіла про улюблені книги і плани після карантину.