Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 50-річна знаменитість виставила уривок з незвичайного відео, гучно відсвяткувавши свій ювілей 6 квітня і заінтригувавши шанувальників. Так, зіркова красуня знялася для документальної драми про свою кар'єру і особисте життя "Ірина Білик 5.0", зізнавшись, через що їй довелося пройти. Про Ірину також розповідали свої історії такі зіркові колеги, як Філіп Кіркоров, колишній коханий Дмитро Коляденко, чоловік Аслан Ахмадов.

Варто відзначити, що Кіркоров в уривку зізнався, як Білик змінила його життя, назвавши красуню "співачкою кохання". Сама ж співачка згадала, як в 20 років її не пускали в готель, де жили народні артисти, їй дуже хотілося довести, що вона може підкорити Україну своїми піснями, які, до речі, майже всі написала сама собі.

Скоро... заінтригувала Білик

Фолловери залишилися в захваті: "Королева нашої естради. ❤️", "Вас неможливо не любити!!! дуже хочеться Ваших пісень з Асланом!!ви як два рази зійшлися дві душі в унісон, напишіть і заспівайте удвох❤️❤️❤️", "Вірно Кіркоров сказав - СПІВАЧКА ЛЮБОВІ 🌹❤️", "Люблю Білик дуже давно с90х, я вірила в неї, синьоокою голубкою, звучала у мене на касеті постійно.", "Ви, справді, унікальна і неповторна артистка!", " Ви дійсно Співачка Любові ❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.