Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео з їх з Примадонною дітьми Гаррі і Лізою, які не дають занудьгувати на карантині через коронавіруса COVID-19 зірковим батькам, ні численним шанувальникам. Так, малюки зворушливо привітали маму Аллу з 71-м днем народження 15 квітня, присвятивши їй вірш, який прочитали разом, після чого ще й вручили відразу два букетика троянд, а також зробили тортик з желе. Пізніше Максим виклав ще один романтичний ролик з коханою дружиною, яка позувала в сукні з квітковим принтом і крутилася в залі їх розкішного особняка.

❤️💃🏼 Спасибі всім, і друзям, і колегам, і всім читачам за добрі слова і побажання Аллі в коментарях!
, - поділився радістю Галкін. Фолловери залишилися в захваті, приєдналися до привітань і зіркові колеги, а також друзі пари, такі як Світлана Лобода, Микола Басков, Гарік Харламов, Ігор Ніколаєв, Філіп Кіркоров, Ольга Бузова та інші. Шанувальники ж відзначили, що Примадонна виглядає дуже молодо: "Наша улюблена Алла Борисівна😍😍😍", "Клас 🌟🌟🌟 вона завжди така стильна! 🌟🌟", "Красуня😍😍😍", "Красивуща ! Чудова! Кохана ❤️❤️❤️❤️❤️З Днем народження 😘".

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.