Відома голлівудська актриса українського походження Мілла Йовович – багатодітна мама, яка часто радує шанувальників зворушливими дитячими знімками в Instagram.

Буквально днями 44-річна знаменитість поділилася фотографією з новонародженою донькою Оушан.

Мілла тримає дівчинку, одягнену в смугастий костюмчик, на руках, і не може стримати щасливої усмішки. Оушан теж посміхається в камеру. На одному з фото Мілла ніжно цілує дитину.

"Я і моя крихітка. Оушан стає такою великою! Вона такий комунікатор, я дійсно відчуваю, що вона бурчить і булькає, що вона не може дочекатися, щоб почати говорити. Може бути, мотивація полягає в тому, що сестри постійно говорять з нею. Вона теж така усміхнена. Навіть набагато більше, ніж мої дві інші доньки. Як тільки люди розмовляють з нею, вони нагороджуються величезною посмішкою, і я кажу вам, що немає нічого краще, ніж посміхатися дитині! Я посилаю вам багато любові під час ізоляції. Я сподіваюся, що ви в безпеці!" - написала зірка "П'ятого елементу".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, новонароджена донька Йовович тяжко захворіла, зірка Голлівуду перервала мовчання.

Як повідомляв портал Знай.uа, plus-size модель Ешлі Грем вперше показала свого малюка.

Також портал Знай.uа писав, що Адель скинула, а Йовович набрала: мережу спантеличили неймовірні метаморфози зірки "5 елементу".