Епатажний співак Філіп Кіркоров заявив, що дуже сумує за своєю колишньою дружиною не менш відомою Аллою Пугачовою та звинуватив себе у тому, що "загрався в зірковість", через що і втратив кохану.

Про таке він розповів під час зйомок документального фільму "Моя дружина - Алла Пугачова", який нещодавно показали на одному з російських телеканалів.

Відтак, за словами Кіркорова, він всім серцем любив Пугачову і сам винен у тому, що їх шлюб не склався. Так, артист зізнався, що в один "прекрасний момент" сильно загрався в "зірковість", через і що втратив назавжди кохану людину.

Алла Пугачова з чоловіком Максимом Галкіним і дітьми, скріншот: YouTube
Алла Пугачова з чоловіком Максимом Галкіним і дітьми, скріншот: YouTube

"Треба було більше приділяти уваги цій жінці, я ж шалено її любив, але загрався в зірковість і втратив. Сам винен. Вона недоодержувала того, що повинна була", - сказав співак.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Водночас співак додав, що хоч він її кохав, він наразі що дуже радий тому, що в житті Пугачової з'явився новий супутник, який робить її щасливою. Так, мова йде про Максима Галкін, який на сьогодні і проживає з артисткою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аллі Пугачовій - 71, Максим Галкін і діти влаштували Примадонні неймовірний сюрприз.

Як повідомляв портал "Знай.ua" "Вона космос", - дочка Галкіна і Пугачової підкорила Instagram неймовірною красою.

Також "Знай.ua" писав, що Не стало сина Пугачової і Кіркорова: як Примадонна пережила величезну втрату.