Микита Добринін – один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом, і в період всеукраїнського карантину, схоже, не сумує. У своєму Instagram Добринін показав спекотне фото з нареченою, а в підписі до нього розповів, як не зіпсувати стосунки з коханими на карантині.

На чорно-білому знімку Микитою з Дашею відображені у вікна, вони оголені до білизни. При цьому Добринін тримає наречену на руках, притискається до неї і цілує. Вона в сексапільному чорному комплекті білизни, а на ньому одні труси, і парочка дуже захоплена один одним. А у підписі до фотографії "холостяк" розповів, як вижити на карантині з рідними та коханими людьми. "У звичайні дні, без пандемії, ми не проводимо зі своїми рідними, іншими половинами 24 години в добу протягом тижня. У нас є час, щоб відпочити один від одного, перезавантажитися і не вивалювати своє невдоволення. Але це в звичайні дні", - пише Микита і ділиться своїми правилами життя на карантині.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.