Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне спільне фото з "королем російської поп-естради" Філіпом Кіркоровим, трепетно привітавши давнього друга з 53-річчям 30 квітня. Так, артистка зізналася, що в захваті від творчості виконавця, назвавши також безліч його позитивних якостей. Варто відзначити, що багатьох шанувальників зовсім не порадувало таке тепле привітання, особливо звернення до Філіпа, як до "Короля".

Сьогодні день народження у Короля! 😻 ми всі знаємо його все життя, і завжди, як найяскравішого артиста сучасності, з прекрасними піснями, кращими шоу, крутійшими кліпами! Філіп завжди на піку, багато років, це дуже складно бути завжди Новим, і завжди актуальним, але в нього виходить, як? Одному Богу відомо, але бути популярним у дорослих і дітей, протягом всієї кар'єри, вдається тільки Йому! А при цьому, це відкритий, радісний, легкий , чуйний, дуже добрий, і завжди позитивний чоловік, прекрасний батько і класний друг! Будь здоровий і завжди сповнений сил, і тієї невгамовної енергії, яка дозволяє нам, так багато років спостерігати цей яскравий політ! 💫 Віват Король!🤴🏽 P. S. Пробач мене за мою яка неделікатність...) Дуже тебе люблю!❤️ @fkirkorov зворушливо привітала Кіркорова Полякова

Фолловери не пройшли повз, однак їх думки сильно розділилися. Одні стали стверджувати, що Оля такими вчинками начебто зраджує Україну, однак інші заступилися за співачку.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику.