Геніальний продюсер і співавтор фільму "Аватар" Джон Ландау поділився у своєму Instagram фотографією зі знімального майданчика сіквелу. На ньому Ландау позує разом з акторами Джоелем Муром і Сігурні Вівер.

Якщо до появи в сіквелах Мура немає питань, то персонаж Вівер загинув у фіналі першого фільму. Ймовірно, глядачі побачать її вже у флешбеках.

"З'явилася можливість розібрати фотографії зі зйомок сіквелів "Аватару". Вирішив почати з однієї, де я разом з Сігурні Вівер і Джоелем Муром знову в декораціях ділянки 26, де знімали сцени для нових фільмів. Будуть ще", - написав Джон.

О другій частині "Аватар" відомо лише те, що його сюжет розгортається через кілька років після подій першого фільму. У головних героїв Джейка і Нейтірі народиться донька. А жителям Пандори доведеться знову боротися з людьми, які ще раз спробують захопити контроль над джерелом цінного ресурсу.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо – невідомі факти про "чудо-жінку" Галь Гадот.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні з'явився перший сайт з медитаціями. Проект #медитуй спрямований на те, щоб допомогти людям впоратися зі стресом, почуттям тривоги і безвиході.

Також портал Знай.uа писав про журналіста, який розповів, чому IQOS найкраща альтернатива палінню і як змінилося його життя за рік без цигарок.