Колишній технік з візуальних ефектів стрічок "Володар кілець" і "Аватар" Сергій Кудрявцев був засуджений до довічного ув'язнення за вбивство своїх батьків в їх будинку в Кенсінгтоні після сварки через свою собаку. Про це повідомляє Mirror.

Тепер чоловіка засуджено до 26 років тюремного ув’язнення за те, що зарізав своїх батьків.

Колишній художник з візуальних ефектів фільмів Володар кілець і Аватар Сергій Кудрявцев проведе у в’язниця щонайменше 26 років за вбивство батьків.

Злочин стався у будинку пенсіонерів у Кенсінгтоні після сварки через собаку Кудрявцева. Він зарізав батьків мисливським ножем нібито за те, що ті не закрили вікно, через що його цуценя-мастифа Енцо захворів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Через кілька днів після нападу він здався поліції, повідомивши адресу своїх батьків. Поліція, яка прибула на місце злочину, зіткнулася з кривавою сценою.

Його 68-річна мати була знайдена у ванній, а її 69-річний чоловік лежав у спальні.

Цей домашній улюбленець був у батьків Кудрявцева. Чоловік звинуватив їх у тому, що пес захворів з відкритого вікна і вбив обох. Його мати, 68-річна викладачка університету, була знайдена у ванні, тоді як її 69-річний чоловік - професор математики і фізики - лежав у спальні. Жінку вбивця кілька разів ударив мисливським ножем в шию, а батька двічі вдарив в спальні.

Нагадаємо, Netflix прибрав до рук "Аватар".

Раніше портал "Знай.ua" писав: відомий художник "оживив" Гомера Сімпсона. Художник Мігель Васкес вирішив відтворити 3D-рендерінг Гомера Сімпсона так, якби він був справжньою людиною.