Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала, яка нещодавно оголосила про другу вагітність, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу красуня показала кілька кадрів з нової незвичної фотосесії, на яких з'явилася в неймовірно ніжному образі.

Як видно, Джамала відображена на кухні біля столу. Для фотосесії артистка наділу безформне сукню цікавого відтінку, яке не сильно то приховує вагітний живіт. Її волосся розпущене і випрямлені, а на обличчі легкий макіяж, і усмішка не сходить з губ. У підписі до публікації Джамала анонсувала новий прямий ефір, але незвичайний. Вона запропонувала фанатам не просто поговорити, а обговорити спів і вокал. "Думаю, що найближчим часом проведу прямий ефір і відповім на питання, що накопичилися. Звичайно ж, він більше буде цікавий людям, які хочуть пов'язати своє життя з мистецтвом, співом", - написала зірка. Фанати не пройшли повз і почали коментувати фото, засипаючи її компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок