Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Час і Скло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала стильне карантинний дефіле, на якому з'явилася в цікавих образах і позах.

Як видно, на першому знімку Надя позує, сидячи на сходинках в цікавій позі. На ній шорти-спідниця, в яких вона з'явилася в одному зі своїх кліпів, а також джинсова курточка, під якої видно короткий білий топ, а ось на її ногах масивні світлі черевики. На другому і третьому фото співачка з'явилася в оригінальному світлому платті з чорним текстовим принтом, а на четвертому – вона знову в шортах і джинсовці, але вже розкинувся в кріслі. У підписі до знімків Дорофєєва розповіла про своїх нарядах. Фанати почали активно обговорювати публікацію співачки, і засипають її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.