Популярна російська акторка театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала нове фото і розповіла про проект до Дня перемоги, в якому взяла участь на запрошення колишнього чоловіка Ксенії Собчак Максима Віторгана.

На знімку Христина позує в скромному домашньому образі, стоячи біля дверей. На ній бежевий наряд, який чи то дощ, то чи комбінезон, але приховує всі принади. Її волосся акуратно покладені, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Асмус розповіла, що ввечері разом з іншими російськими актрисами буде читати книгу "У війни не жіноче обличчя". "Вперше я прочитала цю книгу, коли готувалася до фільму "А зорі тут тихі…". Читала довго. За кілька хвилин не могла перегорнути сторінку. Ридала над кожною", - поділилася акторка. Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.