Відомий турецький актор, учасник конкурсів "Краща модель Туреччини" і "Краща модель світу" в 2002 році, 36-річний Киванч Татлитуг часто радує мільйонну аудиторію фанатів у Instagram. Нещодавно знаменитість поділився чорно-білим селфі, позуючи в затишній домашній обстановці і підкоряючи прихильниць лише поглядом. Варто відзначити, що артист перебуває в щасливому шлюбі з дизайнером Башак Дизер з 2016 року, коли пара провела розкішну церемонію в Парижі. Турецькі ЗМІ нерідко називають красеня "турецьким Бредом Піттом".

Фото одразу ж захопило фоловерів з усього світу, які почали засипати Татлитуга компліментами. До речі, актор здобув популярність завдяки серіалам "Срібло", "Заборонена любов", "Курт Сеінт і Олександра", "Кузей Гюней", "Відважний і красуня" і багатьом іншим. У 2009 році за опитуванням журналу "Hurriyet" знаменитість був визнаний "найсексуальнішим чоловіком".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.