Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Вже цього разу зоряна красуня показала миле фото, на якому з'явилася в цікавому образі й амплуа.

Так, на світлині вона сидить перед дзеркалом та дивиться у власне відображення, в цей момент махаючи рукою, від чого зображення вийшло не чітким. Водночас знаменитість одягнена в спортивний чорний топік та леопардові шортики.

Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva/
Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva/

Щодо користувачів соцмережі, то їм світлина дуже сподобалося – про це свідчать тисячі лайків та коментарів стосовно того, що вона вигадає просто фантастично. А деякі шанувальники і зовсім заявили, що її неймовірна врода не тільки "травмує, а й вбиває ".

Скріншот допису артистки

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.