Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість виставив трепетне архівне фото з красунею-дружиною Лілією, згадавши відпочинок 2013 році в Лос-Анджелесі, Каліфорнія. Так, закохані позували на тлі раритетного автобуса, прикрашеного фігурками хіпі і раділи безтурботним денькам.

2013 LA Хіпі Щастя @liliya_yama ❤️❤️❤️ поділився емоціями Яма

Фолловери залишилися в захваті: "На машині все що хочеш, можна навіть свій ларьок відкрити. 😂😂😂", "Прикупили тачку 👍🏻😉", "Які ви гарні😍😍😍😍👍👍", "Джип індійської бабусі 😂", "А я думаю - куди мені кіндери дітей дівати ))", "Такі милі!", "Клааааас👍", "Уууу які ві молоді❤ Залишайтеся такі назавжи😙😙😙".

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Варто відзначити, що пара зіграла весілля 1 вересня 2015 року через 7 років стосунків, а 9 грудня 2015 року на світ з'явився їхній син на ім'я Леон.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.