Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время и стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Проте нещодавно культова універсальна інтернет-енциклопедія "Вікіпедія" внесла явні поправки в особисте життя знаменитості і його кар'єру. Так, сам артист вже не раз у різних інтерв'ю заявляв, що його плутають з французьким виконавцем Дантесом, Даї Лян.

скріншот: Вікіпедія

Скріншот: Википдеия

"Вікіпедія" при перекладі на російську мову статті з англійскої буквально змішала двох зірок в одне ціле, утворивши плутанину. Тепер Володимиру не 31, а 42 роки, він закінчив Музичну консерваторію в Шанхаї замість Харківського політехнічного інституту, а тепер ще й став "міжкультурним художником", французьким ведучим, який знає три мови.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто відзначити, що подібні конфузи з інтернет-енциклопедією зустрічаються серед українських зірок не вперше. Наприклад, співачці Ользі Поляковій 36 років, проте у "Вікіпедії" сказано, що 17 січня красуня відзначила 41-й день народження. І як артистка не намагалася виправити цей прикрий факт, вийшло у неї це лише порівняно недавно. Всю правду про свій вік Ольга розповіла Славі Камінській в одному з прямих ефірів "Правда-дія".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.