Тетяна Брухунова – 31-річна помічниця гумориста Євгена Петросяна, яка стала його новою коханою. Гуморист навіть розлучився зі своєю дружиною-актрисою Оленою Степаненко після чуток про роман з Брухуновою. Тетяна часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram, і в цей раз красуня показала миле фото, на якому з'явилася в незвичайному образі.

Як видно, на прогулянку Таня вийшла в оригінальному синьому платті незвичайного фасону і леопардового візерунка, яке підкреслило її струнку фігуру, але приховала ноги. Свій образ дівчина доповнила оригінальної чорною головкою, сонцезахисними окулярами і стильними туфельками, а поряд з нею стоїть кокетлива сумочка. У підписі до публікації Брухунова написала: "«Життя не любить тих, хто ниє по дурницях, а тих, хто по дурницях радіє». #улыбайтесьчаще". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію дівчата, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дружина Петросяна Брухунова перетворилася в Карлсона, збирається пустувати.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина Петросяна Брухунова розкрила головний секрет стрункої фігури, Степаненко таке і не снилося.

Також портал "Знай.ua" писав, що обраниця Петросяна зізналася у своїх слабкостях — не любить запивати.