Зірки теж колись були маленькими, і найкращим доказом цього є їх дитячі фотографії. Вони виглядають на них як звичайнісінькі милі дівчатка, які зовсім не знають про свої майбутні успіх і славу.

Знай.ua на основі матеріалу SM News показує, як змінилися зірки зі своїх дитячих років: хтось пройшов через радикальне перевтілення, а чиюсь посмішку чи вогник в очах можна було побачити ще у ранні роки.

Світлана Лобода

Українська співачка Світлана Лобода, яка зараз будує кар'єру в Росії, не соромиться приміряти сміливі образи і виконувати правдиві пісні. Подивіться самі, який шлях пройшла її зовнішність від дитячих років до нинішнього часу.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Анастасія Волочкова

Анастасія Волочкова, фото SM News
Анастасія Волочкова, фото SM News

Російська балерина та медіаперсона прославилася не лише як прима Большого театру, але й як епатажна знаменитість, яка без проблем сяде на шпагат будь-де.

Поліна Гагаріна

Поліна Гагаріна, фото SM News
Поліна Гагаріна, фото SM News

Російська зірка естради Поліна Гагаріна вже показала себе не тільки як вокалістка, а й як наставниця шоу "Голос". Дитиною вона такою саме прекрасною, як і зараз.

Ольга Бузова

Дуже схожою на себе у майбутньому була й колишня телеведуча реаліті-шоу і співачка Ольга Бузова. Як у багатьох інших, в її дитячих рисах можна побачити щось з нинішнього популярного образу

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ONUKA злила у мережу відверті фото: чекає на гостей, навіть назвала адресу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кароль, Джамала, Макацарія, Адель – чи впізнаєте ви на дитячих фотографіях майбутніх зірок.

Також Знай.ua писав, що Оля Цибульська показала фото з ніжними пухкенькими щічками і замилувала фанів - якою телеведуча була в дитинстві.