Відома 41-річна російська телеведуча Анфіса Чехова, яка довгі роки вела просвітницьку програму про секс, стала героїнею скандальної публікації українського актора Євгена Олійника.

Артист звинуватив Анфісу в зраді у свіжому пості Facebook.

Актор прикріпив до довгого посту зі звинуваченнями у брехні і зраді спільні фотографії з Анфісою, де вони обнімаються і цілуються, що показує, що раніше між ними були любовні відносини.

Пост Євген присвятив своєї "колишньої коханої Анфісі Чеховій і того, кого немає", натякаючи на коханця, якого приховувала жінка. Він згадує пост, який видалила Анфіса і в якому вона нібито полила брудом кілька років їх відносин.

"І цей , кого ні, звичайно ж прочитає це все. І запитає: "Що значить - мене немає??? Ми ж ось - з тобою. Що він крейдить? Він що, тебе тр@х@л?!!". Так, той, «якого немає», сьогодні «мила» повідомила мені, що все ще ні з ким не займається сексом з нашого останнього з нею рази (ось це аскетизм) і нікого у неї немає. І тебе немає. І взагалі, вона нікого так в житті не любила, як мене. Всі ці роки. Що вона мовить?", - пише ображений чоловік.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Євген ставить питання про те, навіщо йому писали про любов і звинувачує у брехні, прикриваючись тим, що нібито вона як актриса не говорила йому правди.

"Навіщо взагалі було писати довгі листи про те, як ти любиш мене, шлюхоз@вр?!! Спи зі мною як раніше, на зорі нашого «романа», і мовчи в ганчірочку. Я ж мовчав. Я розумію, коли мужики говорять «Я тебе люблю!», щоб переспати. Але тобі навіщо, Анфіса?) Або, якщо тр@х@ться, зізнаючись у любові, то ти виглядаєш шляхетніше в своїх очах? Ти обоссала наші відносини", - пише Олійник.

Актор зазначив, що брехню потрібно закінчувати і нібито тільки він може казати щиру правду.

"PS Зробила відкриття під час медитації - мовчи в ганчірочку. Розповіла - май сміливість слухати. Іншу версію. Від учасника. Пи. Си. Мила, ти дуже швидко видалила свій пост. Мужик, якого нібито немає. Черкани що-небудь в лічку з фото. Бо не будемо зміцнювати брехня", - резюмував Олійник.

Как Кукучу н@еб@ли. Посвящается мой бывшей любимой - Анфисе Чеховой, и тому, «кого нет». Но я знаю, он прочтёт.)))И...

Geplaatst door Евгений Олейник op Zaterdag 13 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анфіса Чехова опублікувала фото з похоронної церемонії батька.

Як повідомляв Знай. ua, Чехова заговорила про Заворотнюк і несподівано згадала вагітність.

Також Знай. ua писав, що Анфіса Чехова вперше показала справжнє обличчя.