Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим дивним відео, на якому їй презентували обруч для стрункості талії. Так, артистка вирішила одразу ж покращувати своє тіло, тому почала тренування в міні-спідниці і в туфлях на величезних підборах. Анастасія відчувала себе ніяково, тому зізналася, що хула хуп використовує вперше.

Цей обруч для тонкої талії мені подарували.😊🌺 поділилася радістю Волочкова

Варто нагадати, що раніше Анастасія Волочкова похвалилася серією селфі в дзеркалі, позуючи у відвертому боді ніжно-блакитного кольору, демонструючи фігуру. Так, артистка зізналася, що за час самоізоляції через коронавірус COVID-19 їй вдалося схуднути, розповівши про свій раціон харчування.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Втім, вага Волочкової викликала у шанувальників побоювання ще в кінці зими - тоді фанати масово просили балерину припинити худнути і підозрювали її в анорексії. Дієтичне меню жінки викликає масу питань - Анастасія не їсть нічого, крім салатного листя, зелені, варених некруто яєць і овочевих пісних, але гострих супчиків, рідко трохи відвареної курки. Всі страви зірка вживає без солі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.