Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. А нещодавно чоловік знаменитості, азербайджанський фотограф і продюсер Аслан Ахмадов показав трепетні фото 5-річного сина Табриза. Так, юний красень позував з маленьким відерцем вишень в руках, а сам артист зізнався, що мріяв би опинитися в дитинстві ще раз, адже тоді життя здається зовсім безтурботним, все вновинку, батьки виглядають молодо і всі тебе люблять.

Коли мене запитують, якби можна було повернути час назад, то в якому віці я хотів би опинитися, то я не замислюючись відповідаю, що хотів би повернутися в той час коли мені було 5-6 років. найпрекрасніший і безтурботний час, коли ти ще зовсім не знаєш життя, і абсолютно все для тебе відкривається вперше і знов, коли тебе абсолютно всі люблять, молоді щасливі твої батьки і ти переконаний, що так буде ЗАВЖДИ! А ви, в який вік хотіли б повернутися? поділився радістю Ахмадов

Фолловери залишилися в захваті: "Солоденький Табриз😘!", "Красунчик ❤️", "Чудовий малюк! Копія тато!", "Який гарний хлопчик👌 Здоров'я, удачі по життю🙏❤️", "Табриз красунчик!", "Гарний хлопчик, татів син.❤️", "Красунчик,нехай тільки радує по життю маму і тата.", "Який ясний хлопчик. Очі добрі і щасливі!!! 👍👍👌", "Татів синочок, красень. У Вас гарні діти виходять, не зупиняйтеся👍".

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.