Популярна українська співачка Анна Сєдокова, яка вже тривалий час живе і будує кар'єру в Росії, часто радує фанатів новими фото і відео в своєму Instagram. Так, в цей раз співачка показала у соцмережі яскраві фото свого дозвілля, на одному з яких позує в компанії свого коханого – латвійського баскетболіста Яніса Тімма.

На першому фото Анна зображена зі своїм бойфрендом, який молодший за неї на 10 років. Тімма сам сфотографував їх в красивій локації, парочка ніжно обіймається і з посмішками дивиться в камеру, обидва в білосніжних шатах. На інших фото, які, очевидно, зробив баскетболіст, Сєдокова позує в білосніжному спортивному костюмі серед красивих квітів. У підписі до публікації співачка написала: "Сьогодні я пообіцяла йому менше працювати. І день без телефону. Я погодилася. Так що я швидко розповім який у нас неймовірний білосніжний колір костюма @lastory_store і побіжу до нього". Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Анна Седокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розпусна Седокова осідлала щось тверде.

Також портал "Знай.ua" писав, що Седокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".