Після завершення десятого сезону романтичного реаліті "Холостяк" телеканал СТБ повідомив про запуск "Холостячки" - першого проєкту, в якому шукати свою другу половинку буде не чоловік, а жінка.

Головною героїнею телепроєкту стане актриса театру і кіно, зірка серіалу "Кріпосна", переможниця "Танців з зірками" Ксенія Мішина. Чоловіки, які готові поборотися за серце Ксенії, вже можуть заповнити анкету на сайті СТБ і стати учасником реаліті.

Ксенія Мішина, фото: пресслужба СТБ
Ксенія Мішина, фото: пресслужба СТБ

Знай.uа вирішив згадати, хто ще з прекрасної половини українського шоубізнесу числиться в статусі "холостячки". Хтось з цих зірок ще й не була одружена, хтось вже розлучилася з коханим, так і не дійшовши до вінця, але головне - всі вони є завидними нареченими: красивими, багатими, сексуальними, про яких мріють мільйони чоловіків.

Вікторія Смеюха

Вікторія Смеюха, фото: Instagram зірки
Вікторія Смеюха, фото: Instagram зірки

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Віка з дуету "НеАнгели" у свої 34 роки ще не була одружена, хоча у неї були серйозні тривалі стосунки, які не увінчалися успіхом.

Пара навіть готувалася до весілля. Віка ділилася з підписниками у соцмережі знімком, на якому хвалилася обручкою на безіменному пальці. Після чого Віка дізналася про зраду коханого. Це і стало фінальною крапкою у стосунках. Співачка з головою пішла в роботу, а розраду знайшла в подорожах.

Вікторія Смеюха, фото: Instagram зірки
Вікторія Смеюха, фото: Instagram зірки

Віка в одному з інтерв'ю зізналася, що вже готова до сім'ї і мріє про дітей. Можливо, артистка стане наступною учасницею реаліті "Холостячка".

Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч, фото: Instagram зірки
Злата Огнєвіч, фото: Instagram зірки

Співачка вже давно в статусі "холостячки" і не раз говорила, що їй не щастить на чоловіків.

34-річна зірка тричі була в тривалих відносинах, але обранці в певний момент її розчаровували. Зараз їй складно знову довіритися комусь і відкрити своє серце.

Соня Євдокименко

Соня Євдокименко, фото: Instagram зірки
Соня Євдокименко, фото: Instagram зірки

Внучка Софії Ротару, співачка і модель, нещодавно зізналася, що розлучилася з іноземним бойфрендом. 19-річна красуня - одна з найбільш завидних наречених в країні. Але Соня не любить афішувати своє особисте життя, тому дізнатися якісь подробиці - практично неможливо.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк з Рафіком, фото: Instagram зірки
Леся Нікітюк з Рафіком, фото: Instagram зірки

Популярна телеведуча завжди жартує, коли її питають про особисте життя. У неї давно є коханий - це Рафік, її пес.

Насправді 32-річна зірка була в стосунках - з тим самим сусідом, про якого не раз говорила і писала в соцмережі. І це не вигаданий персонаж, а дійсно її сусід. Але через величезний обсяг її роботи пара так і не змогла залишитися разом. Не всім чоловікам подобається, коли обраниця кожен день з ранку до ночі пропадає на зйомках.

Tayanna

Tayanna, фото: Instagram зірки
Tayanna, фото: Instagram зірки

Співачка була одружена три роки з Єгором Глібом, нинішнім коханим Ані Лорак. У пари тоді народився син Даніель. Єгор був молодший за артистку на 8 років.

Через роки, Tayanna зізналася, що "екс" завжди був велелюбним чоловіком і не раз зраджував їй, але вона зла на нього не тримає.

Зірка поки не розкриває, чи з'явилися в неї нові стосунки і з ким. Тому будемо вважати її однією з холостячок.

Тіна Кароль

Тіна Кароль, фото: Instagram зірки
Тіна Кароль, фото: Instagram зірки

Народна улюблениця, співачка і тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль ретельно приховує особисте життя, про яке більше чуток і вигадок, ніж правди.

Їй приписують роман з Даном Баланом, однак це всього лише "ефектний піархід". Ходять чутки про те, що у неї стосунки з кимось із кола впливових олігархів. Ще раніше говорили про те, що вона зустрічається з гітаристом зі свого музичного колективу. Що правда, а що брехня - невідомо.

Коли прийде час, Кароль сама розповість про те, чи одна вона ще або вже знайшла нове кохання.

Наталя Могилевська

Наталя Могилевська, фото: Instagram зірки
Наталя Могилевська, фото: Instagram зірки

Легенда української сцени вирішила з допомогою творчості розповісти про особисте життя. На початку червня вона представила мініфільм "Любов - це велика сила", що складається з 5 кліпів у джазовій обробці. Всі ці роботи про її переживаннях і почуття.

Наташа вже два рази була заміжня. Після прем'єри пісні "Я покохала" всі вирішили, що вона знову зібралася заміж. Проте зірка продовжує зберігати мовчання і не розкриває коханого. Поки це так, вона залишається в списку найбажаніших наречених.

Учасниці Жіночого Кварталу"

Жіночий Квартал
Жіночий Квартал

Не всі, звичайно, в статусі "холостячок", адже частина дівчат вже заміжні. Але ми підкажемо, на кого чоловікам варто звернути особливу увагу.

Марта Адамчук

Марта Адамчук, фото: Instagram зірки
Марта Адамчук, фото: Instagram зірки

Марта - володарка розкішного тембру голосу і тонкої душевної організації. У неї величезний творчий потенціал. Не вистачає тільки одного - чоловіка поруч, який буде любити та розуміти.

Також офіційно незаміжні в "кварталі" - Ліза Нікітіна, Настя Оруджова, Таня Песик, Настя Євтушенко та Еліна Мбані.

У Лери Товстолєс, Аліни Гордієнко та Іри Сопонару є другі половинки, з якими вони давно разом, якщо за час карантину нічого не змінилося.

Саша Заріцька

Саша Заріцька, фото: Instagram KAZKA
Саша Заріцька, фото: Instagram KAZKA

Серце учасниці гурту KAZKA знову вільно. Ще недавно у неї був бойфренд-іноземець, але пара розлучилася. Як зізналася співачка, причиною розриву став її насичений робочий графік (до карантину). Чи змінилося щось нині - поки невідомо.

Jerry Heil

Jerry Heil, фото: Instagram зірки
Jerry Heil, фото: Instagram зірки

24-річна Яна Шемаєва (Jerry Heil) вміє створити ажіотаж не тільки новими хітами, але і своїми висловлюваннями. Так, на Іспиті з Машею Єфросиніною вона зізналася, що не підпускає до себе парубків - у неї ще не було фізичної близькості ні з ким.

Співачка не приховує, що її серце вільне. Вона щиро вірить, що колись зустріне своє велике кохання.

Це були 10 потенційних холостячок українського шоубізнесу.

Додамо, що Слава Камінська після розлучення теж повернулася в ряди завидних наречених. Співачка Alyona Alyona взагалі ніколи не говорить про особисте життя. Учасниця дуету EDGAR&EMMA Емма ще юна для заміжжя (дівчині тільки 21). Співачка Аліна Паш заявила, що вийде заміж через років 10, не раніше, але сказала, що серце зайняте прекрасним французом. Хто це - поки загадка.

Нагадаємо, раніше Віктор Павлік розповів Знай.uа, як відгуляє весілля і чому не покличе зіркових колег.

Також племінниця Софії Ротару Sonya Kay розповіла про своє незвичайне весілля в умовах карантину.

А Ауріка Ротару в інтерв'ю Знай.uа поділилася зізнаннями про заміське життя під Києвом і свою велику родину.