Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком. Знаменитість виставила селфі з лікарні, стривоживши численних шанувальників. Так, на обличчі у артистки була киснева маска, а на ще одному кадрі 35-річна зірка засвітила ще й крапельницю. У своїх Сторіс красуня не уточнила, що з нею сталося, однак зазначила, що недуг був пов'язаний з неврологією.

Варто відзначити, що Слава також є частою відвідувачкою косметичних салонів і не гребує послугами пластичних хірургів, чого не приховує. Саме тому фанати запідозрили не тільки хворобу, але і нову пластичну операцію.

Музика так собі 🤣 Газ теж не веселить 🤣 пожартувала Камінська

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Знову якась пластична процедура, то жир викачує, то цицьки або губи накачує", "Що б не було дурних питань треба відразу все пояснювати народу,а то тепер думай і переживай😢😢😢", "Коли людина задихається - їй не до постів Instagram. Заспокойтеся вже.", "Сподіваюся нічого поганого з Вами не сталося", "То взагалі то лікувальний газ", "О Боже, що сталося?😮", "Піар - це ваше "все" ?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.