Ольга Фреймут – одна з найвідоміших українських телеведучих. На телебаченні вона вже більш 20 років, і при цьому користувачі відзначають, що вона анітрохи не змінюється. Нещодавно Фреймут відкрила світові головний секрет всіх жінок!

Новини: Оля Фреймут розсекретила свою вагу! 😯 ⠀ Про це, зірка відповіла користувачу у Instagram під постом! Отож, на...

Geplaatst door Ольга Михайлівна Локотко op Woensdag 1 juli 2020

Те, про що дівчата не скажуть навіть пошепки, перебуваючи на самоті в 10 світлових роках від планети Земля, телеведуча написала на своїй сторінці в Facebook. Вона… розсекретила свою вагу!

Ольга Фреймут, instagram.com/freimutolia/
Ольга Фреймут, instagram.com/freimutolia/

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Під однією з фотографій Ольги на “Фейсбук” з'явився дуже нетактовне питання про вагу. Однак Фреймут раптово не стала нічого приховувати. Вона просто написала те, що хотіли знати мільйони її шанувальників. Її вага становить 53 кілограми. При зрості 169 див.

Ольга Фреймут, фото - Instagram
Ольга Фреймут, фото - Instagram

І справді, Фреймут карантин анітрохи не нашкодив. Її прекрасна фігура захоплює шанувальників. Крім усього іншого, у Ольги троє дітей! Варто визнати, що незважаючи ні на що, вона виглядає просто приголомшливо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережа зухвалими танцями.

Також портал "Знай.ua" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері.