Учасниця групи “Время и стекло” Надя Дорофєєва заінтригувала громадськість загадковим постом в Instagram. Зірка написала, що коронавірус змінив плани групи. “Наші плани на прощальну пісню, прощальний тур і прощальний концерт змінилися”, написала Дорофєєва в описі до фото. Більш того, Дорофєєва анонсувала якийсь сюрприз для фанатів колективу. “Побачимося наступного тижня”, резюмувала свій пост Надя. Деякі фанати навіть припустили, що дует передумав розпадатися. В коментарях шанувальники висловлювали надії на возз'єднання улюбленої групи - вже надто інтригуючим і неоднозначним вийшов пост.


Однак її запис прочитали далеко не всі. Просто тому що Надя вибрала просто приголомшливе фото для анонсу. Дорофєєва опублікувала фото в сексуальному вбранні, який практично не приховував її тіло. Прозоре плаття показало приголомшливу фігуру української зірки. Тому багато фанати навіть і не думали про те, щоб поглянути в опис, захоплюючись чудовим тілом солістки “Время и стекло”


Публікація Дорофєєвої набрала більше 44 тисяч лайків і величезна кількість коментарів. Багато шанувальників просто писали про те, наскільки прекрасна Дорофєєва в своєму вбранні.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.