Танцюрист Александр Прохоров, учасник двох сезонів “Танців з зірками” поділився спогадами про проєкт і його закулісне життя.

Відповідне інтерв'ю він дав виданню LeMonade.

Прохорову поталанило бути партнером талановитих спортсменок: Аніти Луценко та олімпійської чемпіонки Анни Різатдінової.За словами танцюриста, участь у “Танцях” вимагає максимальної концентрації сили і витривалості, аджее проєкт надзвичайно швидкий і стресовий. На кожного учасника, особливо зірку, впадає величезний тягар.

Ганна Різатдінова та Олександр Прохоров, Instagram
Ганна Різатдінова та Олександр Прохоров, Instagram

Гармонійність, за словами Прохорова, найважливіша риса, яка допоможе парі протриматись достатньо довго на паркеті, а то й перемогти. Одним із номерів, який найбільше запам'ятався і полюбилвся артисту, став пасадобль, з яким він і Різатдінова починали змагання. Парі вдалося зробити такий запальний танець, ще й спецефект - “піджаки, що горіли на задньому тлі”, що всі запам'ятали цей номер. Загалом же, Прохоров думає, що кожен номер, з яким він виходив на паркет - був достойний і цікавий.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що знаменитого хореографа Григорія Чапкіса втягнули в брудну аферу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", український хореограф Влад Яма відправився на відпочинок з сім'єю спекотного Майамі, звідки вже активно викладає яскраві фото на своїй сторінці в соцмережі.

Також "Знай.ua" писав, що хореограф Влад Яма показав кумедне фото, на якому видно його лису голову, і вона в нього здорово засмагала на спекотному сонці.