Телеведуча "Нового Каналу" та кохана колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь оприлюднила унікальні кадри та показала, чим полюбляє займатися її собака Сара під час тривалих поїздок в машині.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній сторінці в Instagram, яку наразі й присвятила своїй чотирилапій подрузі, породи французький бульдог.

Так, зірка "Аферистів в сітях" оприлюднила відео, на якому вона їде в автівці, за кермом якої Розенко, та тримає Сару, яка висунулася з вікна та кумедно ловила повітря, немов у відомих американських фільмах.

Наречена Розенка, фото: Instagram
Наречена Розенка, фото: Instagram

"Собака з пропелером - це вам не хухри-мухри. Друзі, хороших вихідних під девізом "балдьож", - коротко та лаконічно підписала ролик знаменитість.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто зауважити, що користувачам таке миле відео сподобалися – про це свідчать сотні лайків, а також коментарі стосовно того, що Лебідь з Сарою виглядають просто прекрасно. "Ви такі милі", "Оуу, як це мило", "Виглядаєте просто фантастично", "Яка в Сари смішна мордочка", "Це і кумедно, і смішно", - коментували вони.

Варто додати, що буквально кілька днів тому Лебідь зізналася, що її коханий Розенко полюбляє сильно хропіти під час сну, а точніше - влаштовує цілі "концерти".

Водночас користувачі соцмережі відреагували на це доволі спокійно та запевнили, що це нормальна практика, коли чоловік хропить. А деякі і зовсім заявили, що їм подобається храп, і він діє на них як заспокійливе.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь зі зморщеною "подружкою" сховалася у Розенка між ніг: "Щасливі разом"

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що наречена Розенко розповіла про самому інтимному.

Також портал "Знай.uа" писав, що покалічені наречену міністра Розенко взяли під охорону.