Українська актриса Ірма Вітовська-Ванца висловила свою думку про примусової русифікації і варіантів виходу з неї. Відповідний пост вона опублікувала в Facebook.

Артистка закликала не тягнути цю травму в майбутнє, відродитися і вийти з амнезії і стати прикладом для інших народів.

"Примусова русифікація перетворила велику кількість нас на "голохвастових" та "сірків"(( Пора відроджуватись і виходити з амнезії!!! Згадаймо, народ! Мова наша - це і зброя, і захист!! Дітей спрямовуйте.. не тягніть цю травму в майбутнє.. Чехи змогли!! Чим ми слабші? Так і сябри відродяться.. за нашим прикладом.. і народи Росії.. і впаде тюрма народів.. Так і Свобода, і Світ буде... Автор малюнку Andriy Yermolenko", - написала Ірма.

В коментарях українці підтримали Ірму і відзначили, що в Україні має бути українська мова.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

" МОВА і ЖИТТЯ!", "Браво,Ірма! Повністю погоджуюсь!", "Слава Нації! В Україні – русский", - пишуть коментатори.

Примусова русифікація перетворила велику кількість нас на "голохвастових" та "сірків"(( Пора відроджуватись і виходити з...

Geplaatst door Ірма Вітовська-Ванца op Woensdag 15 juli 2020

Раніше Відомий український Фотограф Ростислав Ріпка вирішив зняти своїх улюблених моделей в стилі Cosette Harcourt (Козетт Аркур). Зокрема, на цей раз черга дійшла до актриси театру і кіно, а також громадської діячки Ірми Вітовської-Ванца

Відповідні знімки з фотосесії, яка відбулася в рамках фотопроекту Harcourt Inspiration, остання оприлюднила на власній Instagram-сторінці.

Варто зауважити, що Harcourt (Аркур) – це знаменита паризька фотостудія братів Лакруа. Це місце прославилося гламурними чорно-білими портретами кінозірок, автором яких була Козетт Аркур.

Нині ж у фотосесії Ростислава взяли участь Алла Мазур, Лідія Таран, Соломія Вітвицька, Ольга Сумська, Руслана Писанка, Слава Камінська, Юлія Бориско.

Ірма Вітовська, фото: фотограф Ростислав Ріпка
Ірма Вітовська, фото: фотограф Ростислав Ріпка

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ольга Сумська в гостях у Осадчій запалила не по-дитячому, навіть чоловіка прихопила.

Як повідомляв Знай. ua, франківчанка Ірма Вітовська зіграє матусю-гангстера, буде небезпечно.

Також Знай. ua писав, що актриса Ірма Вітовська підкорила українців ніжністю та чуттєвістю.