Читайте Знай у Google News!

Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала миле фото в соцмережі, а в підписі до нього поділилася цікавими фактами про себе. Перед камерою Христина з'явилася вдома в затишному коричневому светрі, її волосся акуратно покладені, а на обличчі яскравий макіяж.

"Ваша улюблена рубрика – ФАКТИ!

🔸 1. Коли хтось в WhatsApp з чату видаляє повідомлення і висить значок «повідомлення видалено», я у себе його теж видаляю. Не люблю бруд в діалозі.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

🔸 2. Якщо у мене руки зайняті, але мені треба відкрити двері, то я можу відкрити її ногою (не штовхнути, а саме ручку відкрити.

🔸 3. Коли я перебуваю на заході за столом і передбачається, що я буду говорити тост, то я обов'язково складаю в голові хоча б приблизний «план» того, що хочу сказати (це ж стосується привітань, коли телефоную або пишу людині голосове в День народження).

🔸 4. Я іноді плутаюся в цих розумних і таких популярних зараз словечка і часто гуглю їх по кілька разів.

Христина Асмус, фото - https://www.instagram.com/asmuskristina/
Христина Асмус, фото - https://www.instagram.com/asmuskristina/

🔸 5. Коли стоїш у пробці і їде «карета» Швидкої допомоги, мене прям дратують водії, які «користуючись нагодою», прилаштовуються за Швидкої і їдуть швидше... По-моєму, це за межею...

🔸 6. Якщо мені треба людині написати довге повідомлення або відповідь вимагає сильної залученості, то я не пишу його в чаті, і він пів години чекає і бачить моє «друкує...». Я пишу в замітках і виправляю його по 300 разів.

🔸 7. Коли я втомлююся від перегляду хороших і корисних серіалів, худ. фільмів, документальних фільмів і крутих інтерв'ю, я вмикаю YouTube і дивлюся щось. Не знаю за яким принципом я вибираю ролики, але дуже часто ловлю себе на думці «Навіщо я це дивлюся?».

🔸 8. В курилці театру, на знімальному майданчику чи просто у великій компанії, я можу стрельнути в когось сигарету і з розумним виглядом підтримувати бесіду. При цьому, коли я типу затягуюсь, я в основному відвертаюся, бо взагалі не вмію курити сигарети.

Христина Асмус, фото з Instagram
Христина Асмус, фото з Instagram

🔸 9. Багато років тому один чоловік мені сказав, що не можна спати на лівому боці - це велике навантаження на серце. Потім мені лікарі казали, що це нісенітниця, але я все одно думаю про це і на всяк випадок сплю в основному на правому.

🔸 10. Часто в примірювальній магазину, коли я розумію, що набрала занадто багато. Я починаю рахувати на калькуляторі. І при сильному перевищенні ліміту починаю тасувати що «в першу чергу», а «може і потерпіти».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.