Віра Брежнєва активно ділиться зі своїми підписниками і фанатами своїм життя на власній сторінці у соціальній мережі Instagram. Зірка публікує фотографії, короткі відео як з домашніх буднів, так і з репетицій і концертів. Однією із останніх світлин, якою поділилась зірка, є знимка Віри на катері. На жінці літній капелюх, сонцезахисні окуляри, біла сорочка і короткі джинсові шорти. Зірка дивиться вперед, тому глядачі можуть бачити лише її профіль. Віра підписала цю фотографію так: “Вихідний, я тебе заслужила. Вчора друзі подарували мені ідеальний день)) і нові навички”.

У Віри Брежнєва справді надзвичайно насичені дні: вона нещодавно презентувала новий диск, а також випустила кліп на пісню “Вечериночка”. Крім того, зірка не відмовилась від активної діяльності у Росії, а тому вона і далі працює на дві країни, що викликає багато докорів у частини українського суспільства.

Віра Брежнєва, instagram.com/ververa/
Віра Брежнєва, instagram.com/ververa/

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Не так давно дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила пікантний кадр, позуючи в образі з нового кліпу на пісню "ВЕЧЕРиНОЧКА", яка швидко стала хітом літа 2020. Так, артистка приміряла спокусливу міні-сукню з золотою бахромою від популярного українського дизайнера, засвітивши при цьому струнке тіло і розкішні груди.

Віра також поділилася цікавими фактами про шикарне вбрання - виявляється, сукня важила цілих 5 кілограм, знадобилася всього одна примірка, щоб дизайнер зробив її за параметрами виконавиці, а якщо викласти всі намистинки-камінці з бахроми в один ряд - вийде цілий кілометр!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше