Хрещений батько російського актора Михайла Єфремова у справі про ДТП з одним загиблим, зробив несподівану заяву. Про страшну трагедіюрозповів найближчий друг Михайла, його хрещений батько, артист Василь Міщенко.

Як відомо, у понеділок прокуратура затвердила обвинувальний висновок у справі про смертельне ДТП за участю Михайла Єфремова. Попереду суд, і один Бог знає, яке покарання призначать артистові.

Михайло Єфремов у суді, фото АГН "Москва"
Михайло Єфремов у суді, фото АГН "Москва"

"Це просто велике нещастя. Я теж сідав п'яним за кермо: розбився на машині так, що двигун в салон увійшов, я весь в крові був. Але після цього випадку назавжди припинив. І Міші Господь дає шанс на переосмислення чогось важливого в житті. Але він не злочинець: злочинець стежить за жертвою, готується", - каже Міщенко.

За словами Міщенка, Єфремов з повагою ставиться до віри. Хоча грішить і кається потім, розуміючи, що накосячілі, і дуже мучиться. Він людина совісна, ранимий. В хорошому сенсі слова.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Михайло Єфремов, скріншот: YouTube
Михайло Єфремов, скріншот: YouTube

"Я боюся, щоб його не відправили на поселення. Краще вже колонія. Він же не втік, не прокапали, щоб вранці заявити, ніби був тверезим, не відмовився. Це говорить про нього як про людину. Слідство закінчилося, чекаємо суду. Будемо приймати все як належне. Якщо його відправлять у колонію — і в колонію поїду, і побачення з ним попрошу", - розмірковує хрещений батько.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, адвокати у справі ДТП з Єфремовим серйозно порушили закон: яке покарання їм світить.

Як повідомляв портал Знай.uа, Єфремов міг бути пасажиром у смертельній ДТП, запис з нового ракурсу показує все в іншому світлі.

Також портал Знай.uа писав, що у справі ДТП з Єфремовим з'явився несподіваний поворот. З'явилася інформація, що податкова відсудила у російського актора Михайла Єфремова 117 тисяч російських рублів (45 тис. грн.) через борги за джип, на якому він потрапив у аварію в центрі російської столиці.