Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Час і Скло", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала зухвале фото, на якому з'явилася в незвичайному образі, верхи на залізному коні.

Читайте Знай Google News!

На новому знімку Дорофєєва відображена, сидячи на крутому чорному байку в еротичну позі, вигнувши спинку. На ній відповідне вбрання – чорна укорочена косуха, вузькі шкіряні штани і модні чорні чоботи. Волосся співачки зібрані в недбалу зачіску, а на її обличчі легкий макіяж. Надя сидить спиною до керма, вона активно позує фотографу. У подпсии до кадру зірка написала: "Це я на мотоциклі". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію Дорофєєвої, засипаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.