Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала, яка в посивіння місяці вагітності активно публікувала в соцмережі Instagram яскраві знімки з красивих фотосесій, кілька тижнів тому народила сина. А практично відразу після виписки з пологового будинку зірка з чоловіком і дітьми вирушила до Туреччини на відпочинок. Але тепер, схоже, зірка повернулася до Києва і вже показує знімки звідси.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях, які показала Джамала, вона зображена на прогулянці в Національному ботанічному саду. Як видно, перед камерою співачка з'явилася в цікавій бежевій сукні оригінального фасону з прозорими рукавами. При цьому шанувальники звернули увагу, що зірка після пологів змінила зачіску – тепер у неї довші і трохи кучеряве волосся, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації Джамала розповіла про плани на концерт просто неба. "Запалений. Ну, що я можу вам сказати? Була я на новому майданчику в ботсаду. Краса! Поки, звичайно, ви не бачите ні світла, ні сцени, але це місце ніби створено для концертів просто неба, і, щоб співати щось особливе. До речі, квитки ось-ось закінчаться. Встигніть придбати свій! І побачимося вже 28 серпня в Ботанічному саду!",- написала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.