Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила порадувати публіку новими фото в незвичайному образі, на якому позує з величезними динями в руках.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на першому фото перед камерою балерина з'явилася, стоячи на кухні ресторану біля полиці з жовтими диньками. Дві з них Настя взяла в руки і притиснула до своїх грудей, він дивиться в камеру і весело посміхається. На ній коротке світле плаття з цікавим принтом, яке підкреслило струнку фігурку і довгі ноги. На другому знімку артистка показала свою вечерю. У підписі до публікації Волочкова написала: "Чарівний вечір радості і позитиву! А з'їла я улюблене блюдо! Шпинат на пару з тертим сиром".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще