Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з Виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня показала спекотне фото, на якому з'явилася в спокусливому образі.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку Дорофєєва відображена, мабуть, у дворі власного будинку у незвичайному вбранні. На ній чорні латексні штани цікавого фасону і бежевий топ, який практично зливається зі шкірою, і поверх якого вона одягла щось схоже на портупею. Її волосся красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж, вона нагнула голову дивиться в підлогу. При цьому в підписі до кадру Надя грайливо написала: "Кому там що не подобається – підходь, покараю". Фанати кинулися активно обговорювати нове фото зіркової красуні, її засипають компліментами, захоплюючись її яскравим образом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще