Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео з їх з Примадонною дітьми Гаррі і Лізою, які не дають занудьгувати ні зірковим батькам, ні численним шанувальникам.

Так, артист разом з коханою дружиною Аллою і малюками Гаррі і Лізою прогулювалися недалеко від їх замку в селі Грязь, вийшовши в поле і насолоджуючись теплою сонячною погодою. Так, красуня-дочка раптово заговорила про любов, уявляючи, як будуть виглядати її відносини з першим бойфрендом. Дівчинка зізналася, що ворожила на ромашці, чи буде її кохати наречений, після чого зробила висновок, що в іншому випадку тому доведеться розпрощатися з життям.

трохи про жінок і любов😍

Фолловери залишилися в захваті: "Ну до чого хороша Ліза😘 😍 💞", "так ніжно....Мааамочкааа", "скільки щастя в голосі Алли Борисівни!", "Які у вас дітки ❤️Ліза актриса прям😀 😍як Алла Борисівна так у формі себе тримає?", "Ліза артистка😂 😂", "Лізочку вже вся Росія хлопчиків любить, я в цьому впевнена❤️😍".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.