Російський епатажний співак Філіп Кіркоров часто радує фанатами моментами зі свого професійного та особистого життя. Артист виховує двох дітей, які цього року пішли в перший клас.

Він показав спочатку як відправив дітей до школи, а в новій публікації поділився раритетним фото, коли і сам був першокласником. Фото з'явилося в його Instagram.

Читайте Знай в Google News!

На фото-маленький і усміхнений хлопчик Філіп з величезними очима, пухкими губами і чарівними ямочками на щоках. Крім того, у другому фото він доклав свій атестат про середню освіту, де видно, що він закінчив школу із золотою медаллю.

"Першокласник Філіп 1974 року бажає всім школярам і студентам палаючих очей на уроках і з цікавістю гризти граніт науки! Будьте справжніми бійцями за свої цілі, за свої мрії, за своє майбутнє", - пише Кіркоров.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Шанувальники всього за кілька годин поставили понад 75 тисяч лайків і залишили чимало компліментів і приємних слів в коментарях під фото маленького Філіпа.

"класне фото!!! Беру в свій архів", "Відмінник", " розумниця ❤️і красунчик на всі часи!Лідер і найкращий у світі!", "І як ви сказали, завжди вірте в свої мрії💫"," Красунчик ви"," Красотулечка"," Мододец добре вчився, дуже симпатичний хлопчик, діти на нього схожі"," який гарний"," матусі, це ж син Стоцької на фото", – пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, син Кіркорова перейняв кращі риси батька і росте справжнім серцеїдом.

Як повідомляв Знай. ua, Кіркоров випровадив дітей 1 вересня в школу і зітхнув з полегшенням, батьки його зрозуміють.

Також Знай. ua писав, що Кіркоров приміряв фігуру Ріанни, вусата "Діва" підірвала мережу.