65-річна дружина шоумена Гогена Солнцева намагалася накласти на себе руки. Сусіди побачили, як Катерина Терешкович стоїть на підвіконні балкона і голосно кричить.

Читайте Знай в Google News!

Терешкович спочатку щось говорила в слухавку телефону і сперечалася з кимось у кімнаті. Потім жінка викинула смартфон з вікна і залізла на перила балкона. Свідки почали дзвонити в поліцію, щоб запобігти трагедії.

"Залиште мене в спокої! Я і так вже все зробила!"- кричала жінка.

дружина Гогена Солнцева на балконі, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Відомо, що в цій квартирі Катерина проживає разом з Гогеном. З недавніх пір з подружжям також живе їх подруга Ліда.

У дружини Солнцева дуже багато психологічних проблем. Вона проходила кілька разів лікування в реабілітаційних центрах через алкоголізм.

Нещодавно Терешкович влаштувалася кур'єром у період карантину. За словами Солнцева, саме зарплата дружини і допомогла їм вижити у важкий період, коли він залишився без заробітку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше