Відома співачка, народна артистка України Ірина Білик, яка нещодавно відсвяткувала 30-річчя на українській естраді, активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Зірка регулярно ділиться з шанувальниками новими фотографіями і відео з особистого життя.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 50-річна знаменитість повідомила чудову новину – на алеї слави зірок у Києві з'явилася її власна зірка.

"Цей день я запам'ятаю на все життя! Про це мріють усі артисти у всьому світі - мати свою зірку⭐️ ️на алеї слави зірок! Нехай моя музика🎶 залишається улюбленою❤️на довгі роки, а ще краще назавжди!" - зворушливо написала виконавиця хітів "Мовчати" і "Сніг".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Фанати вітають свого кумира в коментарях і засипають артистку компліментами.

"Від щирого серця вітаю! Ви це заслужили і дуже гідні!👏", "Ти цього гідна, як ніхто інший! 😘 💝 ✨", "Вітаю Ірочка😘", "Ірочка, ти заслужила цю зірку! Твоя музика - назавжди!", "Улюблена Ірочка! 🔥 🔥 🔥", - зазначили користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 50-річна Ірина Білик поділилася планами на третю дитину: "Братика чи сестричку?".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Білик зачарувала натуральністю на відпочинку в Туреччині: "Прямо в серце".

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Білик згадала своє 1 вересня архівним фото – ні за що не вгадаєте, де вона.