Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікуються на її фан-сторінці "ФанТіна". Так нещодавно в цьому Instagram-акаунті опублікували чарівне фото Тіни, на якому вона позує в спокусливому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Кароль з'явилася, стоячи в пікантній позі і еротично чіпаючи себе за обличчя. На ній розкішне чорне плаття цікавого сріблястого візерунка, яке красиво підкреслило витончену фігуру і запаморочливе декольте. Її волосся розпущене і акуратно укладене, а на обличчі яскравий макіяж, вона з викликом дивиться в камеру. У підписі до фото йдеться: "Вам сподобався образ Тіночки на вчорашньому ефірі @tanci1plus1? Так чи ні?". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію, засинаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.