Неймовірно популярний свого часу колектив, гурт "Корни" протягом десяти років активно виступала по Росії і сусідніх державах. Багато хто переконував, що гурт стане таким же, як і британська банда "The Beatles". Проте вже через кілька років колектив почав поступово йти на спад.

Читайте Знай в Google News!

Спеціально для наших читачів ми знайшли в мережі інформацію про кожного учасника гурту і поділимося з Вами інформацією про те, чим зараз займаються артисти.

Павло Артем'єв, скріншот: YouTube
Павло Артем'єв, скріншот: YouTube

Павло Артем'єв

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Цей чарівний чоловік завоював серця фанаток своєю картавістю, але саме він першим покинув колектив. У 2010 році Павло почав виступати сольно, а пізніше він вирішив спробувати себе і в кінематографі. На жаль, у великому кіно він так і не з'явився. Сьогодні Артем'єв займається розвитком свого музичного бренду. Про своє особисте життя артист розповідати не любить, тому жодної інформації про дружину чоловіка в мережі немає.

Олександр Асташенок, скріншот: YouTube
Олександр Асташенок, скріншот: YouTube

Олександр Асташенок

Цей хлопець теж досить рано покинув колектив і подався в кінематограф. Відучившись в (ГИТИС), він знявся в декількох кінокартинах. А кілька років тому Асташенок спробував повернутися в музику, тільки зараз він пробує себе сольно. Олександр протягом 18 років перебуває у шлюбі з Є. Венгржиновською. Подружня пара виховує доньку на ім'я Вікторія.

Олексій Кабанов, скріншот: YouTube
Олексій Кабанов, скріншот: YouTube

Олексій Кабанов

Напевно улюбленець всіх фанатів. Сьогодні він продовжує свою музичну кар'єру. Олексію вдається поєднувати, як сольні виступи, так і в складі "Корни", щоправда вже в оновленому складі. У шлюбі з Р. Коноян чоловік вже протягом п'яти років. Разом подружжя виховує прекрасну доньку.

Олександр Бердников, скріншот: YouTube
Олександр Бердников, скріншот: YouTube

Олександр Бердников

Цей музикант теж не покинув свій колектив, тому продовжує виступати в його рядах. Про сольну кар'єру він поки не думає. У шлюбі з О. Мажарцевою він прожив вже більше 12 років. До слова, вони виховують відразу чотирьох дітей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Джамала клюнула на модного міністра, тисячі фото просто сипляться в мережу.

Як повідомляв Знай.uа, українська ведуча згадала важкі 90-ті, 150 гривень були шаленими грошима.

Знай.uа писав, чеченський онук Пугачової ховається від батька олігарха - хлопцеві залишилося тільки поголитися налисо і втекти.