Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість представила численним шанувальникам свіжий довгоочікуваний кліп на пісню "Голий король", яким інтригувала фактично все літо.

Тоді красуня зазначила, що ролик був створений "на реальних подіях", а в головній ролі виступив живий козел, як прототип одруженого чоловіка-зрадника. Тепер же артистка відверто зізналася в інтерв'ю шоу "ЖВЛ", що розлучилася з чоловіком, російським бізнесменом Олександром Комковим, а неполадки в особистому житті почалися ще в грудні-місяці. З моменту їх пишного весілля у Венеції, де Аліна поміняла цілих 5 суконь нареченої, пройшло менше року.

Після величезної кількості чуток і пліток, а також набралу шалену популярність сумної новини про розлучення Аліна вирішила прояснити абсолютно все в новому інтерв'ю для Катерини Осадчої і шоу "Світське життя", новий випуск якого очікується зовсім скоро, в суботу 26 вересня. Дівчина зазначила, що розставить всі крапки над "і", проте більше інтерв'ю на цю тему давати не буде, адже вона ще молода і життя триває.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Дала сьогодні останнє своє інтерв’ю на тему розлучення, де розставила усі крапки. Більше мусолити цю тему і відповідати на запитання про минуле я не буду. Життя не закінчується, йдемо вперед! Дякую, @kosadcha ,за приємну розмову ❤️ дивіться у суботу на 1+1 🙌🏽

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.